Dobrodošli na naš sajt

INFO PULT – DOM ZDRAVLJA HERCEG NOVI

Dom Zdravlja Herceg Novi slika

INFO PULT – DOM ZDRAVLJA HERCEG NOVI

Info pult JZU Dom zdravlja radi svakog radnog dana od 07 do 21 h, i subotom od 08 do 14 h.

Pozivom na lokal 110 dobićete Info pult, a ne opštu medicinu. Sestre sa opšte možete dobiti pozivom na broj vašeg izabranog doktora u periodu od 08 do 10 h, ako je izabrani doktor prva smjena ili od 15 do 17 h, ako je druga smjena.

Na Info pultu rade dvije radnice, a rad je podijeljen u dvije smjene. Prva smjena je od 07 do 14 h, sa pauzom od 10 do 10:30 h, a druga smjena je od 14 do 21 h, sa pauzom od 17 do 17:30 h.

Na Info pultu možete dobiti sve informacije vezane za vašeg izabranog doktora (radno vrijeme, broj telefona, vrijeme u koje možete pozvati itd.) Takođe, možete dobiti i sve ostale informacije o radu ostalih specijalista, kao i informacije o svim zdravstvenim uslugama koje se mogu dobiti u Domu zdravlja.

Što je možda i najvažnije naglasiti, na Info pultu možete ostvariti i redovnu mjesečnu terapiju,ali samo u slučaju da vaš izabrani doktor ne radi (bolovanje ili godišnji odmor). Ako vaš izabrani doktor radi, onda idete preko sestre vašeg izabranog doktora.

Sve informacije možete dobiti pozivom ili porukom na naš viber broj (067/743-444).

U sklopu Info pulta možete ostvariti uslugu kopiranja medicinske dokumentacije. Cijena nije određena, već građani sami odlučuju prema svojim mogućnostima koliko novca mogu odvojiti. Sva prikupljena sredstva od kopiranja koje građani odvoje u kasu pored kopir aparata, doniraju se na kraju mjeseca u kompletnom iznosu u humanitarne svrhe.

Comments are closed here.

Book your appointment

Book now and get a free consultation

Call Us 031 343 111